Generationsskifte i SUN-AIR

SUN-AIR har brugt de sidste to år på at gøre virksomheden klar til fremtiden. 

Det danske luftfartsselskab har gennemført et generationsskifte, hvor Kristoffer Sundberg overtager rollen som CEO, og ejer og stifter Niels Sundberg fortsætter som bestyrelsesmedlem samt hovedaktionær i SUN-AIR. 

Kristoffer har trådt sine barnesko i virksomheden og er pilot af uddannelse. Han har også opbygget SUN-AIRs ad hoc charterafdeling under brandet JOINJET med stor succes og har altså de seneste to år stået i lære som CEO. 

Kristoffer og Niels Sundberg har i fællesskab forberedt fremtidens strategi og udvikling for virksomheden. 

Luftfart har altid været en turbulent branche. SUN-AIRs DNA har dog vist sig at være mere end bæredygtig og har sikret virksomheden kontinuerlig fremdrift i mere end 40 år. 

”Vi har aldrig haft storhedsvanvid. Til gengæld er vi stolte af at være ”Smaller, Smarter & Smiling”, og vi har altid et klart fokus på at sikre en førsteklasses betjening af kunderne med en naturlig tilgang til hårdt arbejde, fleksibilitet og forandring i hele organisationen”, siger Kristoffer Sundberg og tilføjer ”Vi føler os overbeviste om, at vores stærkt forankrede DNA er det, der kan bære os langt ind i fremtiden og tage virksomheden mod nye højder”.

Velkommen om bord på fremtidens SUN-AIR.