159072078

Aarhus

Flyv direkte til Aarhus


Vi flyver direkte fra Stockholm til Aarhus.

Vi sætter service i højsædet. Derfor er der fuld inflight-service på alle vore ruter. Det betyder, at mad, snacks og drikke, aviser, 1 stk. indtjekket bagage + håndbagage samt super betjening er inkluderet i prisen. 

Fra Aarhus Lufthavn kan du nemt og hurtigt komme til Aarhus centrum, da der afgår busser, der er tilpasset vores ankomster og afgange. Fra lufthavnen er der desuden busforbindelser til Randers og Ebeltoft. Se mere her.

Aarhus er Danmarks næststørste by og centrum for mange store virksomheder. Byen bliver hvert år besøgt af mange turister. Aarhus er en levende by med attraktioner, oplevelser og arrangementer af enhver slags. Spændende udstillinger, store og små koncerter, alt inden for teater, dans og performance, udsøgte restauranter, hyggelige caféer og meget, meget mere. Der sker noget hele året i Aarhus.

Aarhus er Vestdanmarks shoppingmetropol. Aarhus byder blandt andet på en 1 kilometer lang strøgstrækning og overalt i byen finder du enestående og mangfoldige indkøbsoplevelser langt ud over det sædvanlige. Inden for gåafstand finder du alt, hvad hjertet begærer af specialforretninger, stormagasiner, Danmarks største citycenter, caféer, restauranter m.v. Besøg også det unikke og brostensbelagte Latinerkvarter, som er det ældst bevarede kvarter i Aarhus. Her kan du finde designertøj og brugskunst til individualister. 

Skal besøget i Aarhus City fuldendes med en kulturel dimension, kan et besøg på et af byens mange museer og teatre anbefales. Aarhus har flere attraktioner i international klasse, bl.a. ARoS, Den Gamle By og Moesgård Museum.

Er du interesseret i arkitektur, bør du kigge forbi Aarhus Rådhus og Musikhuset, som ligger lige ved siden af. Ved havnen kan du finde utallige eksempler på moderne byggeri til både firma og beboelse. Dokk1 er det nye store Bibliotek og Borgerservice på havnen i Aarhus. Det er det centrale byggeri i projektet Urban Mediaspace, der omdanner Aarhus inderhavn fra industrihavn til byrum.

I slutningen af august/start september finder én af Nordeuropas største kulturfestivaler sted, nemlig Aarhus Festuge. Programmet tæller stort set alle kunstarter fra dans, teater, udstillinger, klassisk og rytmisk musik over opera, børnekultur, sport og underholdning og hvert år har festugen et nyt tema. Se mere her. 

Aarhus er kendt for sin musik og har et pulserende musikliv. Mange store danske navne enten stammer fra eller har haft deres gennembrud i Aarhus. Der er rig mulighed for at få musikalske oplevelser i Aarhus på et af byens mange spillesteder, og er man i byen i juni, kan man opleve et af Danmarks største festivaler nemlig Northside. Festivalen adskiller sig fra mange andre festivaler, fordi det er en byfestival, der afvikles tæt på centrum af Aarhus. Læs mere her.

Læs mere om Aarhus og byens mange seværdigheder og attraktioner her.

Fartplan Book flybillet