DE_S07_01_Fotolia_53245710_L 1920 625

Bremen

Flyv direkte fra Toulouse til Bremen


Fartplan Book flybillet

Vi sætter service i højsædet. Derfor er der fuld inflight-service på alle vore ruter. Det betyder, at mad, snacks og drikke, aviser, 1 stk. indtjekket bagage + håndbagage samt super betjening er inkluderet i prisen.

Bremen, der er Tysklands ældste søfartsby, ligger ved Weser-floden, og er bestemt et besøg værd. Den 1200 år gamle Hansestad boomer og byder på flere spændende seværdigheder som f.eks. Bremer Ratskeller, Skt Petry domkirken, Focke Museet og rådhuset. Byens 600 år gamle rådhus er optaget på Unescos Verdensarvsliste, og det samme er den lige så gamle statue af ridderen Roland, som står lige uden for rådhuset. På Marktplatz finder du et af byens vartegn, bronzestatuen af de verdensberømte stadsmusikanter fra Bremen fra brødrene Grimms eventyr.

BTZ_5314_Marktplatz - Rathaus, Dom, B├╝rgerschaft

Området omkring Altstadt er stemningsfuldt og charmerende ligesom området ved den historiske markedsplads Schnoor, der er Bremens ældste kvarter. Her er masser af små hyggelige restauranter og caféer. Den usædvanlige arkitektur i den traditionsrige Böttcherstrasse og ved Bremens domkirke er en oplevelse i sig selv.

Er man shopping interesseret er Bremen med sine mange gågader og smukke torve samt store udvalg af varehuse og butikker en rigtig indkøbsby, der hvert år trækker millioner af besøgende til sig. Hen over året arrangeres der markedsfester rundt om i byen, hvoraf den såkaldte "Ischa Freimaak" er den mest berømte. Den er næsten 1000 år gammel og fejres hvert år i den sidste halvdel af oktober. For mere info om markedet se her.

Byens mest populære kvarter er die Schlachte, som er det nydesignede promenadeområde langs Weser-floden. Her belv skibe i mange år losset for deres last med store svingkraner lavet af træ, men da die Schlachte for ca. 100 år siden mistede sin betydning som byens havn, rykkede talrige caféer og restauranter ind i området. Kun få skridt fra centrum pulserer livet i hyggelige ølhaver og sommerrestauranter - oveni købet med en herlig udsigt til vandet.

Eftersom floden Weser er sejlbar for selv store skibe, har Bremens havn stor betydning. Bremen og den nærliggende Bremerhaven udgør tilsammen Tysklands næststørste eksporthavn, og området har stadig en stor værftsindustri.

Bremen er desuden en stor industriby inden for områder som bilindustri, rumfart og fly. Tysklands største øl eksportør, Bryggeriet Beck's, har sit hovedkontor i Bremen.

Få mere info om Bremen her.

Fartplan Book flybillet