destinations side fdh 1920 625

Friedrichshafen

Flyv direkte til Friedrichshafen


Fartplan Book flybillet

Vi flyver direkte fra Düsseldorf til Friedrichshafen.

Vi sætter service i højsædet. Derfor er der fuld inflight-service på alle vore ruter. Det betyder, at mad, snacks og drikke, aviser, 1 stk indchecket bagage + håndbagage samt super betjening er inkluderet i prisen. 

Bodensee-Airport Friedrichshafen er en international lufthavn kun 3 km nord for Friedrichshafens centrum. Den er Tysklands sydligste lufthavn og har årligt over en halv million passagerer. Fra lufthavnen er der gode forbindelser med offentlig transport til området omkring Bodensee.

Med SUN-AIR kan du nemt rejse fra Billund til Friedrichshafen via vores forbindelse til Düsseldorf.

Området omkring Bodensee er præget af høj købekraft, lav arbejdsløshed og en innovativ økonomi.

Friedrichshafen er det perfekte sted til ferie og afslapning. Den pragtfulde beliggenhed ved Bodensees nordlige bred, det vidunderlige klima og de fantastiske omgivelser giver så godt som ubegrænsede muligheder på, i og ved vandet. Og i luften: Zeppelinernes by er nemlig samtidig et eldorado for teknikentusiaster og luftfartinteresserede.

Omkring Første Verdenskrig blev Friedrichshafen kendt for bygningen af zeppelinere og rejser med disse luftskibe. Den rummer nu et museum for denne del af luftfartshistorien, og en af nøglesektorerne i i området er rumfartsindustri og -forskning.

Som Dornier operatør må vi naturligvis også henlede opmærksomheden på Dornier Museet i Friedrichshafen, som bestemt er et besøg værd.

Fartplan Book flybillet