administration-architecture-buildings-534106 new size 1920 625

Hamborg

Flyv direkte til Hamborg


Fartplan Book flybillet

Vi flyver direkte fra Friedrichshafen til Hamborg - to gange om dagen på hverdage og en gang om søndagen.

Vi sætter service i højsædet. Derfor er der fuld inflight-service på alle vore ruter. Det betyder, at mad, snacks og drikke, aviser, 1 stk indchecket bagage + håndbagage samt super betjening er inkluderet i prisen.

Hamburg Lufthavn ligger i de nordlige Hamburg kun 8,5 km fra bymidten.

Lufthavnen har direkte adgang til metroforbindelsen. Turen til Hamburgs centrum tager 25 minutter og togene afgår hver 10. minut.

Hamborg er Tysklands andenstørste by med 1,8 millioner indbyggere, og det er ikke kun pga. dens store havn, at den er en vigtig handelsmetropol. 

Byen har mange spændende tilbud såsom det gamle pakhusområde, hvor Miniatur Wunderland, som er verdens største modeljernbane, også ligger. En kort gåtur derfra i Hamborgs nye fashionable bydel HafenCity ligger det arkitektoniske mesterværk Elbphilharmobie, som er Hamborgs nye koncertsal, der blev indviet i 2017. 

Er man interesseret i arkitektur, kan man også besøge Hamborgs mest kendte og smukke kirke, St. Michaelis, der er bygget i 1700-tallet i barokstil. Det er muligt at komme op og nyde udsigten over byen fra det 132 meter høje spir, som bliver kaldt 'Michel'. Herfra er der en flot panorama-udsigt over byen.

Gå en tur rundt om den smukke sø Alster, tag på en havnerundfart eller besøg Beach Clubs langs Elben. Oplev byens spændende natteliv i det berømte Reeperbahn i St. Pauli området.

Hamborg har også alt, hvad hjertet kan begære, når det gælder shopping. Det største problem er faktisk at vælge, hvor man skal starte.

Hamborg er noget helt specielt – med et hanseatisk tvist. Uanset om det er musik, mode, multimedia, tilbyder Hamborg noget for enhver smag. Det gælder også den brede vifte af begivenheder og events, der hvert år finder sted i byen. Hvert år omkring juletid bliver Hamborg til et juleeventyr med adskillige julemarkeder rundt om i byen. Se her hvilke begivenheder, der finder sted.