uk-manchester_pixtal-00066963-001

Manchester

Flyv direkte til Manchester

Fartplan Book flybillet


Vi flyver direkte fra Billund til Manchester.

Vi sætter service i højsædet. Derfor er der fuld inflight-service på alle vore ruter. Det betyder, at mad, snacks og drikke, aviser, 1 stk. indtjekket bagage + håndbagage samt super betjening er inkluderet i prisen.

Fra Manchester Lufthavn kan du nemt og hurtigt kommer med tog til bl.a. centrum. Der afgår tog hvert 7. minut, og turen til centrum tager ca. 20 minutter.

Manchester er et glimrende eksempel på, hvor meget en by kan forvandle sig. Byen har nemlig  forvandlet sig fra en trist og støvet industriby til en pulserende storby, der byder på et væld af oplevelser både inden for musik, kultur, sport og ikke mindst shopping.

Mange turister kommer til Manchester for at opleve det enorme udbud af museer, gammel som ny arkitektur, den tætte stemning på byens utallige chikke caféer, pubber og restauranter. Med to store rivaliserende klubber i én og samme by naturligvis også fodbold.

Et godt sted at starte et besøg i Manchester i ro og mag er på St. Peters Square omtrent i hjertet af byen. Her ligger Storbritanniens største bibliotek Central Library, det runde bibliotek, hvis form er inspireret af Pantheon i Rom. Er man interesseret i historiske bygninger har Manchester flere gamle biblioteksbygninger.

I Museum of Science & Industry løftes sløret for Manchesters fascinerende industrielle arv. Flotte eksemplarer af fly fra flyhistoriens spæde barndom, elegante lange damplokomotiver, motorcykler, dampturbiner – kort sagt alt, hvad den industrielle barndom har udviklet, kan ses på museet.

I centrum af Manchester ligger det store kunstmuseum Manchester Art Gallery. Museet har en samling af over 2.000 oliemalerier, 3.000 akvareller og 250 skulpturer.

Chinatown i Manchester er en af verdens største uden for Kina. Når du træder inden for den store kinesiske indgangsportal, der markerer Chinatowns område, bliver du straks mødt af den særlige duft af kinesisk mad og eksotisk stemning, som breder sig fra områdets utallige spisesteder.

Manchester har fostret næsten lige så mange store musikere som fodboldspillere. The Smiths/Morrissey, Joy Division og ikke mindst Oasis for blot at nævne nogle få. Manchester Music Tours tilbyder bus- og gåture rundt i byen, hvor man kan komme tættere på musikhistorien. Læs mere her.

I Manchesters Nothern Quarter ligger masser af specialbutikker med vinylplader, vintagetøj, kunstgallerier og hyggelige barer. Er man bare til en tur i det grønne, kan det anbefales med en hyggelig tur igennem Manchesters største grønne park, Heaton Park.

Fartplan Book flybillet