oslo_roha-00096234-001

Oslo

Flyv direkte til Oslo Gardermoen

Fartplan Book flybillet


Vi flyver direkte fra Billund til Oslo Gardermoen. 

Vi sætter service i højsædet. Derfor er der fuld inflight-service på alle vore ruter. Det betyder, at mad, snacks og drikke, aviser, 1 stk. indtjekket bagage + håndbagage samt super betjening er inkluderet i prisen.

Det er nemt at komme fra Oslo Lufthavn til Oslo centrum. Du kan vælge mellem bus, tog eller taxa. Der afgår bus fra lufthavnen hvert kvarter. Du kan også tage Airport Express Train, Flytoget, fra Oslo lufthavn direkte til det centrale Oslo. Toget kører hvert 10. minut og turen til Oslo Hovedbanegård, Oslo S, tager kun 20 minutter.

Hvis man har lyst til at tilbringe et par fridage i Oslo, er der året rundt mange spændende ting at opleve. Der er en hyggelig og hjemlig atmosfære i den norske hovedstad, og du vil hurtigt føle dig hjemme i byen med den unikke beliggenhed ved fjord, skov og bjerge. 

Oslo byder på masser af kultur og smukke, spændende steder som Vigelandsparken med flere end 200 skulpturer, Vikingemuseet, Munch Museet, Akershusfæstningen, kongeslottet og Den Norske Opera og Ballet, der ligger helt ned til Oslofjorden og er et af verdens mest prestigefyldte operahuse. 

Fra Holmenkollen, der er kendt over hele verden og Norges mest besøgte turistattraktion, har du en fantastisk udsigt over byen, og et besøg her er en helt speciel oplevelse – både med og uden ski.

Oslo er en moderne og mangfoldig by, og hver enkelt bydel har noget specielt at byde ind med. Du kan nå dem alle til fods eller med en enkelt tur med offentlige transportmidler.

Oslofjorden er perfekt til sightseeing med båd, svømmeture og ø-hop. Byen er omgivet af skove, der er oplagte til cykling og vandring, og i Oslo Sommerpark kan du både køre mountainbike og klatre. Se mere her.

Om vinteren kan du kombinere hovedstadens travle summen og natteliv med skiløb, frisk luft og uforstyrrede skove. Blot nogle få minutter fra byens centrum ligger Oslo Vinterpark og dens 11 lifter, 18 pister samt masser af sjov på ski. Se mere her.

Se mere om Oslo her. Mangler du mere inspiration til, hvad du kan se og opleve i Norge, finder du 100 forslag her

Fartplan Book flybillet