134156322_75

Stockholm

Flyv direkte til Stockholm Bromma


Vi flyver direkte fra Aarhus til Stockholm Bromma.

Vi sætter service i højsædet. Derfor er der fuld inflight-service på alle vore ruter. Det betyder, at mad, snacks og drikke, aviser, 1 stk. indtjekket bagage + håndbagage samt super betjening er inkluderet i prisen. 

Med vores rute lander du i Stockholms centrum. Det er nemt og hurtigt at komme fra Jylland og direkte til den svenske hovedstad med SUN-AIR. Bromma City lufthavnen ligger blot syv kilometer fra Gamla Stan og det øvrige centrum, og den er ikke større end, at man kun få minutter efter ankomsten kan være ude af terminalen. Fra lufthavnen kan du nemt og hurtigt komme ind til centrum af byen med bus eller taxa. Se mere her.

Man kan nemt klare et kundebesøg i Stockholm på en enkelt dag, for afgangene er timet, så de er tilpasset forretningsfolks ønske om at komme ud og hjem samme dag. Af sted fra Aarhus om morgenen og hjem fra Stockholm igen sidst på dagen.

Men er man i byen i længere tid, hvad enten det er i forbindelse med arbejde eller ferie, er der i Sveriges hovedstad masser at tage sig til. Byen breder sig ud over 14 øer i Mälaren, lige der hvor søen løber ud i Østersøen mod øst gennem Stockholms skærgård. Byens store offentlige bygninger, slotte, rige kulturhistorie og museer fortæller smukt og levende om dens over 700 årige historie.

Snyd ikke dig selv for et besøg i Gamla Stan, som er byens ældste område. Her finder du krogede og snævre brostensbelagte gader og små porte, skæve, men nænsomt og smukt bevarede huse helt tilbage fra 1600-tallet, det kongelige residensslot, Kungliga Slottet, gotiske kirker og ikke mindst masser af gode caféer, barer, restauranter og forretninger med svensk design.

Skal du på shoppetur, er det kvartererne Östermalm og Södermalm, du skal besøge. Her finder du alt fra mærkevare- til genbrugsbutikker. Hvis du har læst Stieg Larssons Millennium-trilogi eller set filmene, kan du i Södermalm komme med på de særlige Millennium-rundvisninger i fodsporene på Larssons hovedpersoner.

Stockholm kaldes ofte for ”Nordens Venedig”, så er du på besøg i byen er det oplagt at opleve storbyen fra vandsiden. Fra de forskellige kajer tilbydes kortere færge- og sightseeingture samt heldagsture i søen Mälaren og i Stockholms skærgård. 

Besøg også Drottningholm Slot, som siden 1981 har fungeret som den kongelige regentpars private residens. Det smukke barokslot er på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Slottet er Sveriges bedst bevarede slot fra 1600-tallet og repræsenterer den europæiske arkitektur for denne periode.

På Vasamuseet i Stockholm kan du se det svenske krigsskib Vasa, der på grund af en konstruktionsfejl i skroget kæntrede og sank i Stockholms havn på sin jomfrurejse den 10. august 1628. Vasa er et af de bedst bevarede skibsfund fra den tid.

Læs om mange flere spændende attraktioner og seværdigheder her.

Fartplan Book flybillet