canaldumidi-3412865_1920 for website 1920 626

Toulouse

Flyv direkte til Toulouse


Fartplan Book flybillet

Vi flyver direkte fra Friedrichshafen til Toulouse 3 gange om ugen.

Vi sætter service i højsædet. Derfor er der fuld inflight-service på alle vore ruter. Det betyder, at mad, snacks og drikke, aviser, 1 stk. indchecket bagage + håndbagage samt super betjening er inkluderet i prisen.

Der er gode offentlige transportmuligheder fra Toulouse-Blagnac Lufthavn, bl.a. en direkte sporvognsforbindelse til Toulouse centrum. Se køreplanen på lufthavnens hjemmeside webpage.

Toulouse er hovedstaden i regionen Occitanie, og byen indbyder til et spændende stop-over i hjertet af det sydvestlige Frankrig.

Engang var det hovedstaden i det visigotiske kongerige. Nu er det luftfartsindustriens hovedstad. Tag til Toulouse og udforsk byens 2000 år lange historie. Her kan du opleve en romersk basilika, diskrete herregårde med imponerende indgangspartier omdannet til industribygninger, facader med forbløffende terrakottadekor, en skjult gårdhave og den sagte rislen fra springvand. Forkæl dig selv med gåture igennem byens kvarterer, der er en blanding af historie og samtid: Toulouse har bestemt en fantastisk kulturarv.

Toulouse er nok den by, der er tættest på stjernerne. Byen er nemlig den europæiske hovedstad for luft- og rumfart, da viden og bedrifter, der har imponeret verden over, udspringer herfra. Som eksempler kan nævnes Éole-flyet, som Clément Ader opfandt, A380 eller concorden samt erobringen af rummet. Når du besøger Toulouse, bliver du allerførst ledt hen til Airbus' samlebånd eller til Aeroscopia Museet, hvor du kan se det legendariske fly, og videre til forlystelsesparken Cité de l'Espace, hvor du kan opleve vægtløshed.

På grund af sin unikke arkitektur med rosafarvede terrakottamursten fik Toulouse kælenavnet La Ville Rose ("Den lyserøde by"). Byen har to ting på UNESCOs verdensarvslisten nemlig Canal du Midi, som løber fra Toulouse til havnen i Sète, og Basilique Saint-Sernin, det største tilbageværende romanske bygningsværk i Europa.

Toulouse ligger ideelt i det sydvestlige Frankrig kun et stenkast fra Pyrenæerne og Middelhavet. Occitanie er det perfekte rejsemål for både naturelskere og historieentusiaster. Det varierede landskab suppleres på magisk vis af en utrolig kulturel mangfoldighed: Canal du Midi, byen Carcassonne og slottet, kampe med lanser på vandet i Sète, foie gras fra Gers, verdens største vinfremstillingsområde, skiferie i Pyrenæerne og meget, meget mere.

Besøg www.toulouse-visit.com for mere information.

Fartplan Book flybillet