Dornier Keerweder 1920 625

Service ombord - Dornier vin 

Catering  ·  Dornier vin  ·  Isdessert

Som en del af vores velkendte in-flight service, serverer vi en særdeles fremragende og smagfuld sydafrikansk vin fra Dornier.

Bag Dornier Wines står en tysk familie med en enestående vingård (og restaurant i øvrigt). Familien Dornier kan dateres tilbage til det 13. århundrede, og op gennem historien har de være mest kendt som flyproducenter. Christophe Dornier flyttede til Stellenbosch i Sydafrika, hvor han som en af de første investerede i landets store muligheder og i 1995 etablerede Dornier Wines. I dag drives vingården af den yngre generation.

Dornier Wines’ vinmarker er beliggende på et lag af nedbrudt rød og gul granit samt et højt indhold af ler, der holder vinstokkenes rødder fugtige og kølige. Disse forhold kombineret med en høj beliggenhed sikrer en lang homogen vækst- og modningsperiode og deraf høj kompleksitet i vinene. I dag er det 3. generation, der driver vingården i Sydafrika.

vineyard

Dornier Wines råder i dag over 5 landejendomme med ialt 180 hektar vinmarker, der i 2002 leverede druer til familiens første årgang. I dag laver Dornier Wines 3 forskellige vinserier: Donatus, Dornier Stellenbosch samt Cocoa Hills.

alle-vin 

For mere information om Dornier vine.