Gammeldags Flodeis Gruppe

Service ombord - Premier Is

Catering  ·  Dornier vin  ·  Premier Is

Ombord på vores ruteflyvninger er der tradition for at servere is til dessert. Det er noget, som vi er kendt for og som mange af vores faste kunder ser frem til at nyde på turen ud eller hjem.

Det er Premier Is, der leverer den velsmagende isdessert.

Hele Danmarks Ismejeri siden 1933

Premier Is i Thisted er et af de ældste tilbageværende ismejerier i Danmark. I over 80 år har ismestrene hos Premier Is værnet om håndværkstraditioner, gode råvarer og piskefløde i flødeisen. Ismejeriet i Thisted startede i 1933 ud som et lille mejeri midt i byen, der oprindeligt forsynede Thisted med mælk, fløde, smør og selvfølgelig frisk flødeis. Den oprindelige ismester, Sigurd Laurids Sørensen, kendte værdien af at bruge den fineste friske piskefløde og gode råvarer, og det kom ham til gode. Folk blev begejstrede for flødeisen, og det lille mejeri voksede sig frem til et stort ismejeri på markerne i udkanten af Thisted. Selve ismejeri-bygningen hedder ”Mejerigaarden”, og ligger den dag i dag i Thisted med kig til Limfjordens smukke bredder. Ismestrene hos Premier Is passer godt på den fine arv fra de oprindelige ismestre. De sætter en ære i at tage sig god tid til at udvælge og omhyggeligt afbalancere de forskellige ingredienser, når de udvikler opskrifterne til både fløde- og limonadeis.

gamle-dage-ispakning-uden-logo


Gammeldags Flødeis

Ismestrene hos Premier Is har fremstillet en flødeis, der smager som i de gode gamle dage. Udviklet efter traditionelle danske opskrifter, rørt med piskefløde og de bedste råvarer helt uden kunstige farver. Gammeldags Flødeis bliver rørt ekstra omhyggeligt for at bringe det bedste i råvarernes smagsnuancer frem. Flødeisen er lavet på piskefløde, som er den bedste flødekvalitet. Ismestrene ved, at det er piskefløden, der får den rene flødesmag i Gammeldags Flødeis frem – og dermed smagen af de ”gode gamle dage”.

gamle-dage-mejerifolk-med-logo

 

Læs mere om Premier Is her.